Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 30-01-2012 17:11:03
Huishouden & Energie

Schoonmaken aangekoekt vet op tefal grillplaten

[quote=killroy schreef op maandag 30 jan 2012, 16:55]dit voor freya, ik heb uw antwoord niet afgekraakt, ik heb enkelt opgemerkt dat chris 74 nou niks meer aan dit antwoord heeft, hier was het alreeds te laat voor. mijn advies was, als het tefal platen zijn, dan inspuiten, een beetje langer inlaten trekken, of opweken, en dan met een middel ruwe borstel afschrobben met lauw water, als je de zin goed leest dan kom je tot de conclusie dat ik aanbeveel om het met een stalen sponsje te doen bij normaal metaal! lezen, lezen en nog eens lezen, dit advies hebt u zelf hier al eens gegeven, daarom vraag ik mij dan ook af, wat bent u voor "n persoon, hoog of laag iq? hier wil ik niet beledigend mee zijn, maar ik ben toch wel heel erg nieuwschierig. dit teld ook voor wimmi 20, mvgr: k. te kerkrade.

@@@ killroy, zit jij nu een van de weinigen met 7 sterren op de kassa site af te zeiken .. hoe durf je ...weet je eigenlijk wel wat het voor velen betekent dat zo `n 8 tal mensen op de kassa site met 7 sterren hun tijd besteden aan vaak onzin vragen.. en dan nog hun best doen om "ons" te helpen....kennis is macht, en als ze deze met ons willen en kunnen delen, ben ik daar heel dankbaar voor.......gr han