Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 06-02-2012 14:44:11
Computers & Telefonie

Uitdaging.wie durft een incasso te storneren

[off-topic bijdrage verwijderd, gelieve on-topic te reageren - redactie kassa-online]

blijkbaar is een oplossing alle 3 producten apart af te nemen. maar bellend en zoekend bij alle aanbieders blijkt dat dit voorstel onmogelijk is hoeveel ik ook wens te betalen. en in plaats van oordelen op de persoon en tijd van bijdrage lijkt het me beter de discussie te volgen. probeer het maar eens een incasso te storneren als altijd trouw betalende klant en het kostenloos recht te breien. en dit is niet bedoeld als spelletje pesten. u ervaart wat duizenden anderen is overkomen. eerst betalen anders mogen wij u niet helpen.
=de eelco schreef op zaterdag 21 jan 2012, 08:25: festinger zaterdag 21 jan 2012, 03:26

ben blij te vernemen dat u oplet en ik slaaptabletten nodig ben voor mijn blijkbaar nachtelijke escapades. wil u niet van deze oordelende wijsheden afbrengen
================================================================= 03.26 uur?????????..alleen een slaaptabletje werkt dus niet bij u gezien de tyd stip waarop u nu weer reageer..probeer eens een glas warme melk of een stevige neut zijn we van deze onzinnige discussie af..bij een 3 in 1 pakket betaal je minder dan dat u het appart heeft.dat heeft zo zijn voordeel [[minder kosten]] maar ook een nadeel [[afsluiting van tv/internet/telefoon bij het voldoen van de rekeningen]] ..lijkt mijn logies maar dit is iets wat u blijkbaar niet kunt begrijpen..wel de lusten en niet de lasten..neem alles apart en loop niet te zwammen...weltrusten.