Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

naitsoezn
naitsoezn - 31-01-2012 17:02:42
Computers & Telefonie

Uitdaging.wie durft een incasso te storneren

[quote=festinger schreef op dinsdag 31 jan 2012, 02:25]probeer het maar eens een incasso te storneren als altijd trouw betalende klant en het kostenloos recht te breien. en dit is niet bedoeld als spelletje pesten. u ervaart wat duizenden anderen is overkomen. eerst betalen anders mogen wij u niet helpen.

geef nou gewoon eens antwoord op de vraag waarom een mens dit zou willen doen? je kunt ook vragen of mensen als experiment een brood willen jatten uit de supermarkt, of als experiment de televisie bij de buurman uit het huis halen. want dat is eigenlijk wat je vraagt: mensen nemen een dienst af, en daar moet je voor betalen. doe je dat niet (door te storneren), dan ben je gewoon verkeerd bezig want die dienst moet gewoon betaald worden.

ik sluit me aan bij de overige reacties: ga lekker op een ander forum je frustraties afreageren, want hier wordt het vervelend en val je in herhaling.