Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

haarp
haarp - 31-01-2012 18:11:26
Geldzaken & Recht

Opengescheurde en inhoudloze post ontvangen

[quote=donna schreef op maandag 30 jan 2012, 22:31]mag ik hier mijn bijdrage in vraag en antwoord herhalen? het is vandaag nog relevanter geworden.

de postbezorging is ook hier heel erg slecht, ik heb bij kpn, tnt, post nl enz. veel klachten daarover gemeld. de laatste keer werd me gezegd dat ik het allemaal zou verzinnen en dat ze niet meer op mijn klachten zouden reageren! als het te vaak fout gaat mag je er dus niets meer van zeggen. overigens maakt het niet veel uit, er is nog nooit een klacht opgelost.

vorige week kreeg ik een correct geadresseerde brief waarbij op de printregel onder op de envelop het verkeerde huisnummer geprint was, dus een ander nummer dan op de envelop stond. de machine maakt dus een fout. ik heb het bij toeval gezien, waarschijnlijk is dit wel vaker gebeurd. ik probeerde dit door te geven aan post nl maar ze weigeren glashard om hiervan een melding te maken.

vandaag ontdekte ik dat op 18 januari een envelop met daarin een luister-cd en pakje kaarten aan mij is verstuurd en niet is bezorgd, tenminste niet bij mij..

en ik heb ook al eens een opengescheurde envelop gekregen, waarvan de inhoud weg was. hierbij was het duidelijk dat het bij de post was gebeurd, want er zat een briefje bij waar dat op stond.

ik word er helemaal wanhopig van, ik kan niets doen, want klachten nemen ze niet aan. en niet alleen cadeautjes en bestellingen komen niet aan, ook mijn hele privacy ligt op straat want bankafschriften en persoonlijke brieven zijn in het verleden meermalen verdwenen.


bovenstaande is mij zeer bekend. je staat met de rug tegen de muur. in hoeverre worden klachten serieus genomen!?