Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ia
iannela - 31-01-2012 20:51:15
Geldzaken & Recht

Pas op!!! wehkamp veranderd steikem de contracten voor krediet!!!

@eenigma,

ik sluit voor mijzelf met deze bijdrage deze goedbedoelde maar tot nutteloos (door allerlei betweters die niet snappen wat het onderwerp is) geworden discussie.

het is mij duidelijk dat de mensen van kassa niet gewaarschuwd willen worden want al deze mensen hebben zoveel geld! ik geloof inmiddels dat de miljonairs van nl op kassa bivakkeren, (moeten toch iets met hun tijd) en dat ze zoveel geld hebben dat ze hun villa hebben gekocht zonder hypotheek zodat ze ook niet kunnen snappen dat stiekem en zachtjes een contract veranderen gewoon not done is.

hoe ze aan dat geld gekomen zijn snap ik dan weer niet, aangezien de meesten blijkbaar moeite hebben/niet zo slim/intelligent genoeg zijn om on topic te blijven en niet snappen dat jij, ik, en ieder ander niet naar hun adviezen zitten te smachten die a) nogal logisch en b) niet voor iedere situatie van toepassing zijn.

wat bijzonder irritant is het als mensen de papa of mama van het stel gaan uithangen, en niet snappen wat het doel van een topic is! (namelijk reageren op dat doel en anders zelf een ander onderwerp starten!)

sterkte ermee,

vriendelijke groet,