Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 01-02-2012 13:52:16
Voeding & Gezondheid

Hygiëne

Uit welk ei zou dhr. killroy gekropen zijn? dit is toch een uitgekauwd onderwerp zou je zeggen. als je bovendien zelf niet kunt bedenken, waarom het is zoals het is.... ik bedoel zolang killroy zelf ook niet met latex handschoenen aan door het leven gaat en alles in het werk stelt om anderen niet te besmetten met zijn bacterien, kun je misschien raden waarom anderen dat ook niet doen. blijft killroy bv. binnen als hij verkouden is om collega's niet aan te steken. of draagt hij anders een mondkapje? wat gij niet wilt dat u geschied.....

wees verder blij dat je niet met kleine kinderen of dementerenden hoeft te werken. zij zijn niet (meer) in staat om hun eigen gat fatsoenlijk af te vegen. als kleding en handen al heel vies zijn, dan kun je raden hoe vol met bacterien het ameublement, de deurknoppen etc. zitten. gelukkig is niet iedereen zo'n viesneus als jij, want dan zouden ouderen er bekaaid afkomen. afijn, je gaat er in ieder geval niet dood van, dat is een ding dat zeker is. sterker nog: je wordt er met gemak 100 mee. tegen de tijd dat jij zover bent zetten we je wel apart.