Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 01-02-2012 21:07:31
Geldzaken & Recht

Pas op!!! wehkamp veranderd steikem de contracten voor krediet!!!

@eenigma. deze laatste uiteenzetting uwerzijds was erg nuttig. nu volledig zicht hebbende op uw mening kan ik alleen maar respect opbrengen voor uw poging om tijdig te waarschuwen voor wat wehkamp u laat ondergaan, opdat ze misschien nog op tijd bewust zijn waarvoor ze gaan kiezen. want zoals u beschrijft is het haast onoverkomelijk om te voorkomen wat u overkwam. echter, wat moeten die mensen dan? ik denk dat dit een prima onderwerp is voor het programma kassa in deze crisistijd, die crisis kan nog lang aanhouden.
wellicht dat van de impact van dit programma ook terechtkomt bij de diverse 2e kamerleden die het nog tot hun taak rekenen om de bevolking te dienen in plaats van ten faveure van zichzelf in het parlement zijn gaan zitten, als ware het een normale huis-tuin-en-keuken baan. ik vraag me soms af hoeveel zich nog echt betrokken weten bij de onderkant van de samenleving.
hartelijk dank voor de discussie en hierbij beƫindig ik ook mijn aandeel.