Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
ramon383 - 02-02-2012 00:54:53
Elektronica & TV

Wasmachine van panasonic wast wel degelijk veel schoner dan mijn oude miele!!

Ook in engeland en in andere landen is de panasonic wasmachine voldoende leverbaar en zo ook in nl m.i. buiten dat volgens mij verschillen wasmachines van binnen niet zo heel veel van elkaar en ik denk dan ook dat een beetje monteur ieder merk wel kan repareren.
ik heb zelf ook sinds kort een panasonic 8kg variant. deze (na168vg3) is in duitsland getest en kwam goed uit de test wat wassen en centrifugeren betreft.
voor zover ik er al een goed oordeel over kan vellen; ik ben blij verrast.
op de 1 of andere manier wil de consumentenbond 'm niet testen. op die manier krijgt zo'n merk ook geen voet aan de grond.
ik heb bij de consumentenbond eens een selectie gemaakt van getestte wasmachines van boven de 1000 euro. dan staan er alleen maar miele's die getest zijn. raar he dat de beste uit de test dan ook alleen miele's zijn. een siemens, bosch of aeg word niet getest. nee zeggen ze dan als mensen zulke bedragen uitgeven kiezen ze toch vaak voor een miele. je kunt je ook afvragen of 20jr met dezelfde wasmachine doen verstandig is. misschien hebben ze over 10jr wel een nog zuinigere motor en wastechniek qua waterverbruik ontwikkelt.