Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 02-02-2012 10:36:44
Computers & Telefonie

Het forum van kassa kan beter werken als ............

[quote=naitsoezn schreef op donderdag 2 feb 2012, 09:34]ja, sorry hoor, maar die mening deel ik echt totaal niet. wat voor reden dan ook, een negatieve duim is een negatieve duim. lekker belangrijk wat het idee hierachter is, er is schijnbaar iemand het niet met dit antwoord eens. een nieuwkomer kan toch zelf bedenken wat de waarde is van een duim? als er bij een antwoord één of twee rode duimen staan, dan zegt dit vrij weinig, maar als er 10 / 15 staan, dan kun je je afvragen wat de waarde van het antwoord is.

mensen namen die duimen altijd direct zo persoonlijk op, dat wat het probleem, niet de eventuele onduidelijkheid naar nieuwkomers toe. en dat vind ik eerlijk gezegd alleen maar een probleem voor degenen die het zich persoonlijk aantrokken, en niet voor de nieuwkomers.

wat zou het nut zijn als je het niet eens bent met een goed antwoord een rode duim te geven ?
als iemand ergens geen recht op zou hebben en je zegt dat krijg je een rode duim omdat mensen niet willen horen dat ze pech hebben.................kul natuurlijk.
zeg maar eens tegen iemand dat ze geen recht hebben op geld terug als ze wat gekocht hebben.........krijg je 100 rode duimen omdat niemand dat wil horen en iemand die volledig onterecht beweerd dat dat wel zo is of zou moeten krijgt 1000 groene.........slaat toch nergens op.
als vraagsteller zelf wat zou kunnen uitdelen zou het nog tot daar aan toe zijn, dan is het ook niet onbeperkt duimen heen......
dus duimen hebben geen enkel nut, geven enkel irritaties als er misbruik van gemaakt wordt en persoonlijk vind ik het nogal kinderachtig, dikke duimenkaart is leuk voor kinderen, we zijn hier volwassen dacht ik.

maar hele punten systeem mag wat mij betreft de deur uit, we zitten hier om mensen te helpen en daar hoeven we niet met puntje voor worden beloond, ik heb liever dat vraagsteller echt geholpen word ( en er niet rondgeleuterd wordt om het - ongeacht wat - posten voor punten ) en als vraagsteller het meld of hij er wel of niet iets aan had, of bv bedankt zou zeggen als hij goed geholpen is, dat vind ik veel meer waard dan een punt of een ster.