Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

unitedconsumers
unitedconsumers - 02-02-2012 11:18:49
Auto & Vervoer

United consumers


beste heer/mevrouw,

de korting die wordt gegeven is 6 cent op de gemiddelde landelijke advies prijs maar aangezien veel tankstations al een korting geven op deze adviesprijs geeft unitedconsumers nog altijd 1 cent per liter korting. dit noemen wij kortingsgarantie van unitedconsumers.

nu lezen wij dat u soms maar 1 cent krijgt of helemaal geen korting en dit vinden wij natuurlijk erg vervelend. wij zouden dan ook graag van u het een en ander vernemen.

wij verzoeken u vriendelijk een e-mail te sturen naar tanken@unitedconsumers.com met daarin uw gegevens, het tankstations waar u getankt heeft en wanneer dit is geweest. wanneer u nog een bon heeft van de tankbeurt mag u deze eventueel mee sturen zodat wij aan de hand van die bon de korting als nog kunnen toevoegen.

uw bericht wachten wij even af zodat wij voor u het probleem kunnen oplossen.

met vriendelijke groet,

klantenservice
unitedconsumers