Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

henkvanstots
henkvanstots - 02-02-2012 11:18:59
Computers & Telefonie

Alice en de krachtenbundeling met tele 2

[quote=mahadma schreef op woensdag 1 feb 2012, 16:33]ik kan mij (als voorbeeld) nog herinneren dat ik ging tanken en dat de benzine meer dan fl. 1,00
per liter ging kosten. het was een wereld van protest en wat betalen we nu?

zo ook uw provider. je kan niet altijd dezelfde prijs blijven hanteren. in deze tijd worden (ongemerkt) veel dingen duurder. alleen bij contracten moeten er brieven of emails verzonden worden en kan men bij wijzigingen opzeggen. u wilt toch ook als 't effe kan méér geld verdienen?
ik vindt uw reactie wel wat naïef.
er is gewoon sprake van overname door tele2 en een van bovenaf opgelegde tariefsverhoging.
wat het adsl gedeelte betreft is tele2 trouwens een pootje van kpn dat sinds de privatisering een soort maffiamonopolie beheert:
zie:

internet

op internetgebied was kpn onder andere actief als eigenaar van de internetproviders xs4all, planet internet, kpn internet, het net, freeler, tiscali, telfort, slim, en speedlinq. het bedrijf speedlinq ging in 2007 samen met tiscali onder de naam telfort internet. adsl is een belangrijke bron van inkomsten voor kpn. xs4all is een zelfstandig dochterbedrijf van kpn en kan zelf beslissen over zijn beleid. die zelfstandigheid uitte zich in het verleden bijvoorbeeld in het aanbieden van adsl via bbned, concurrent van moederbedrijf kpn. xs4all nam demon, cistron en hccnet over. in augustus 2007 kondigde kpn aan overeenstemming te hebben bereikt over de overname van tele2/versatel belgië. in juli 2008 voegde kpn planet internet met kpn internet samen. ook het net werd eind oktober 2009 samengevoegd met kpn internet. in december 2010 worden slim klanten overgezet naar kpn internetplusbellen. van de overgenomen internetproviders bleven xs4all, telfort en kpn internet over.