Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

serveerster
serveerster - 02-02-2012 14:55:14
Voeding & Gezondheid

Mileu item vara-kassa

[quote=paul s schreef op zondag 29 jan 2012, 13:31]dit programma-uitzending gaat terug naar de jaren 50 en 60, waarbij toen normaal was, om eigen verpakkingsmateriaal meegenomen werd naar de winkel. vroeger ging mijn vader naar de chinees met een pan, ging naar de bakker met speciale broodtrommel, of naar de slager met speciale bak, ect, ect.
doordat veel winkels aan hygiëne-code's moeten houden, zal in vele gevallen nu niet mogelijk zijn...

tot 10 jaar geleden deed de slager van de supermarkt nog de vleeswaren in mijn eigen vleeswaren schaaltjes. tot hij aangaf dat het vanwege de hygiëne niet meer mogelijk was. als alternatief dan maar alle vleeswaren op de 'schaaltjes' van de slager en dan samen in 1 zakje zodat ik het thuis kon overpakken.

dit werd ook afgeschaft aangezien er klanten waren die dus enkele prijsstickertjes verwijderden voor ze bij de kassa waren.