Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 02-02-2012 15:22:55
Vrije tijd & Tuin

Ik kan niet reageren op vragen bij kassa

[quote=tenormin schreef op donderdag 2 feb 2012, 14:50]mousy32, zodra je aangeeft dat iets niet werkt, zijn er andere forumleden die suggereren dat je apparatuur niet werkt; je instellingen verkeerd zijn of je knoppen "naar de knoppen" zijn. (m.a.w. dat je zelf alles fout doet). wat niet zo is, dus, zoals vandaag met de nieuwe nieuwsbrief, weer alles perfect werkt. en morgen waarschijnlijk weer niet. maar het is lullen tegen de bierkaai. en als het dus niet naar behoren werkt, doe ik het op mijn eigen manier, met een "blokje omlopen" kom je er ook.

het is een bekend probleem bij m.n. firefox of ie. ik probeer nu google chrome uit om te kijken of deze geen last van de bug op deze site heeft.