Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gossy
gossy - 02-02-2012 15:58:36
Auto & Vervoer

'kwartje van kok' afschaffen ?!

Volgen mij (weet ik wel zeker) krijgen we dat kwartje nooit meer terug
en dat komt omdat de heren en dames die ons vertegenwoordigen het eigenlijk geen reet uit maakt,zolang zij het maar goed voor elkaar hebben.

maar dit heeft er natuurlijk wel toe geleid dat wanneer er weer is om wat voor tijdelijke bijdrage wordt gevraagt om ons nederland te helpen in een moeilijke tijd dat het grootste deel van de nl bevolking néé zal zeggen.

helaas zal dit niet veel uithalen want de wil van de heren en dames in onze zo geweldige regering zal het een worst wezen of we nu ja of nee zeggen.

als het niet uit de breedte komt dan wel uit de lengte en gaan we toch ergens (wat we met zijn allen nodig hebben) meer voor betalen, en krijgen dat dan later ook niet meet terug.

het zijn eigenlijk net een stel kleine kinderen (kijk maar is hoe ze tegen elkaar doen (met zijn doe is normaal man, en dan moet die rutten natuurlijk laten zien dat hij best wel iets durft te zeggen en roept dan heel stoer (doe zelf is normaal) eens gegeven blijft gegeven zoiets lijkt het wel

de grootste criminelen zitten niet in de gevangenis maar werken gewoon in de regering en pakken op een voor hun legale manier onze centen af.

alles wordt ons toch door de strot geduwd ( er waren er zoveel die niet voor de euro waren en wat hebben we, ja inderdaad toch de euro.
nou wat heeft dat ons goed gedaan.
het kost ons alleen maar een hoop geld en krijgen er steeds minder voor terug.