Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 02-02-2012 16:51:08
Voeding & Gezondheid

Mileu item vara-kassa

Jorisw,

c- die mensen uit de volkswijken hebben er overigens ook geen moeite mee om naar een mediamarkt aan de rand van de stad (of zelfs in een andere stad) te rijden om een mooie flatscreen te halen. dan moet even de stad in op het fietsje toch ook geen probleem zijn om fatsoenlijke koffie te gaan halen.

typisch weer zo'n stadse joris. even op je fietsje vanuit een volkswijk iedere week/ twee weken door de stad naar een koffiewinkel gaan.

hahaha, pak eens de auto (of nog beter de fiets) en ga eens buiten de grote stad kijken waar al die koffiewinkels zijn, bijv,. in kleinere plaatsen. ik heb het niet eens over een uit z'n krachten gegroeid dorp.

die spreiding van die "koffiewinkels valt ontzettend tegen, bijv. alleen al 3 in alkmaar en een stuk of 20 in amsterdam.

vladja