Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

postcodeloterij
postcodeloterij - 02-02-2012 17:27:58
Geldzaken & Recht

Pikken we dit

[quote=ankhor schreef op donderdag 2 feb 2012, 17:21]beste *anja* voorheen moest dat via de post, met handtekening etc, die postcodeloterij, en dan kreeg je nogsteeds dat belletje. ik ben erin getrapt en heb nog een jaar meegedaan, maar verleden jaar was het echt voorbij, de meest gierige loterij van nederland, want echt na 20 jaar slechts een kaars met slijper, een ledlamp en 9 bakken ben en jerry ijs, niet te vreten trouwens, vind ik, net alsof ze het ijs van een restaurant ophalen dat overgbleven is van de tafel en dan gooien ze er allemaal troep doorheen, zoals cake en nog meer etenswaren.
9 bakken dus weggegeven.(en milieu vriendelijk, al die extra vrieskisten overal?)
oh ja ik heb ook nog drie halfverlepte bossen rozen gehad, korte steel, had net een verjaardag ergens kwam dus we mooi uit.

maar opzeggen moet op vele manieren kunnen, vind ik.

beste ankhor,

opzeggen kan op verschillende manieren. hier vind je alle informatie: https://www.postcodeloterij.nl/opzeggen/opzegopties.htm

met vriendelijke groeten,

webcare team postcode loterij