Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 04-02-2012 12:11:10
Computers & Telefonie

Blauw scherm

[quote=freya schreef op zaterdag 4 feb 2012, 11:37][quote=mostertpot schreef op zaterdag 4 feb 2012, 11:31]allen die mij probeerden te helpen mijn hartelijke dank: het probleem zat in een geheugen dat was los geschoten.
mooi dat het opgelost is, maarre... losgeschoten? geheugenmodules zitten in een 'slot' en met klemmetjes aan de zijkant, om juist het losschieten te voorkomen. zorg dus dat die klemmetjes goed vastzitten.

freya



geen idee hoe het kon gebeuren, ik kom nooit aan de binnenkant, ik weet niet wie er anders kan hebben aangezeten. maar een feit is dat de strip schuin omhoog stond. ik weiger om in spoken te geloven, toch hebben we regelmatig dit soort 'verschijnselen' in huis. er zijn geen kleine of grote kinderen in huis, de hulp doet alleen maar wat haar wordt gevraagd, dus wij zitten met raadselen. in ons vorige huis was het nog veel gekker en gebeurde die dingen dagelijks, dat was dan ook door anderen tot spookhuis verklaard. we accepteren maar dat het bij ons hoort, ook al is het soms lastig en kostbaar. goed weekeinde freya.