Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

poltol
poltol - 04-02-2012 15:31:27
Voeding & Gezondheid

Alarm: zit er nog fluor in ons drinkwater ?

Hallo,

het is een amerikaans onderzoek.
en daar lopen ze nog ver achter wat betreft de algemene voorzieningen.

hierbij de google vertaling van de conclusies.
het is hier echter onduidelijk wie de sponsoren waren van dit onderzoek.
wellicht één of meerdere filter firma's.

de conclusie vertaald met google.sinds 1962 heeft de regering geadviseerd fluoride-niveaus tussen 0,7 en 1,2 milligram per liter in het nationale drinkwater. toted als een uitstekende holte blocker, is fluoride geprezen voor zijn vermeende macht om tandbederf te voorkomen en het vergroten van mondgezondheid. onderzoek heeft nu aangetoond dat fluoride, de substantie die verondersteld wordt tandbederf te voorkomen, eigenlijk niets om te voorkomen dat tegen gaatjes doet. in feite heeft vitamine d geconstateerd dat het aanzienlijk meer effectief in holte preventie zijn zonder de extreme bijwerkingen. in plaats van beschadiging van je lichaam, vitamine d slashes het risico van zo ongeveer alles wat fluoride consumptie oorzaken.

volgens de laatste cijfers, meer dan 72 procent van de amerikanen drinken water behandeld met fluoride. is het een wonder dat hart-en vaatziekten tarieven zijn uit de hitlijsten? misschien wel het meest over is het feit dat fluoride niet eens gaatjes, wat is de reden wetgevers hebben geduwd om het te houden in de openbare watervoorziening, ondanks de links naar dodelijke ziekte te voorkomen. zelfs indien fluoride bleek om gaatjes te voorkomen, zou het moeite waard de nadelige gevolgen?

fluoride moet volledig worden verwijderd van de internationale water want het is een bedreiging voor de volksgezondheid. tot aan de juiste wetgeving wordt aangenomen, het verwerven van een hoge kwaliteit waterfilter dat fluoride verwijdert is van vitaal belang voor de gezondheid doorzettingsvermogen van u en uw gezin.

fijn weekend verder, poltol