Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 05-02-2012 18:50:08
Computers & Telefonie

T-mobile gelimiteerd onbeperkt internet


hallo rutger48,

een 'fair use policy' is heel gebruikelijk bij 'onbeperkt' internetabonnementen. niet alleen bij mobiele providers, maar ook 'gewone' internetproviders met onbeperkt internet, hanteren die norm. is ook wel logisch, want als iedereen 24/7 aan het internet hangt en permanent aan het downloaden slaat, dan is het internet al heel gauw voor iedereen onbruikbaar geworden..... een 'fair use policy' wil dus eigenlijk zeggen: 'het is onbeperkt, maar gedraag je wel een beetje'.

en inderdaad, t-mobile knijpt de snelheid als je die 'fair use policy' grens benadert/overschrijdt. van een rekening kan dan volgens mij ook geen sprake zijn. ik zou dus toch nog eens contact opnemen met t-mobile (of een t-mobile shop bezoeken) en nog eens om uitleg vragen, waarom je die rekening krijgt.

m.vr.gr. freya