Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-02-2012 09:14:45
Auto & Vervoer

De ns versus de winter.

Zonnewind schreef op zondag 5 feb 2012, 22:58: dus ns......................... op naar japan. kijken hoe ze het daar doen. misschien iets minder centjes naar de managers? meer naar de juiste manier om een openbaar vervoers net te onderhouden?

als zou je de salarissen van de managers op nul euro zetten, dan is dat nog maar een fractie van wat je nodig hebt voor onderhoud en uitbreiding/vervanging.

ps: en als men naar japan gaat om te kijken hoe ze het daar doen, krijg je hier weer van die zeurpieten die zeggen dat men weer "snoepreisjes" maakt. daarnaast kan je niet zomaar iets wat in een ander land goedgaat importeren. dat zal je altijd moeten aanpassen aan de lokale omstandigheden.