Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-02-2012 11:33:05
Auto & Vervoer

De ns versus de winter.

Of het nu de ns of rijkswaterstaat is, ruim voor de tijd, in de weersvoorspellingen, werd al gewaarschuwd voor vorst en sneeuw. en toch loopt het weer vast, terwijl dat landen om ons heen, ons recht in het gezicht uitlachen. mijn stelling is, dat men totaal onvoorbereid de winter gaan, en het gaat niet om, dat met bakken geld tegen aan moet gooien, maar dat het doodeenvoudige verkeerde bezuinigen zijn, tevens een minder capabel manegement aan het roer zitten, op z'n zachtst gezegd, die van toeten nog blazen iets vanaf weten.. dat de wegen volstaan met auto's, honderden kilometers file als gevolg, heeft puur te maken met de gladheids-bestrijding van rijkswaterstaat. heel veel landen lachen ons daarmee ook uit, om dat hier in nederland zowel rijkswaterstaat als de ns met prorail, het allemaal zo goed weten.. en achteraf een persconferentie geven waarom het allemaal zo misgelopen is, waarbij de ene na de andere leugen over tafel heen rollen.
daarnaast hebben we een slappe overheid, die het ook allemaal niet zo interesseren, zodat dit allemaal ongestraft kan en laten gebeuren..

het mooiste van alles is, dat de reiziger en de weggebruiker hieronder mag lijden...