Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 06-02-2012 21:53:57
Huishouden & Energie

Punten onderhoudsbeurt cv-ketel

[quote=tenormin schreef op maandag 6 feb 2012, 21:35]tar, 21:03, jammer dat ik geen reclame kan maken voor mijn wbv: 1 telefoontje en mijn cv installatie wordt bijgevuld (als ik wil) en ontlucht.
ik begrijp het... u dreigt uw zeer gevaarlijk ogende hond op de medewerkers van de wbv af te sturen :))

als tenenkrommend voorbeeld:

laatst moest er bij een kennis van mij 5 tegels in de badkamer van een huurhuis worden vernieuwd; nadat de loodgieter klaar was met vervanging merkte mijn kennis op dat het glazuur van de nieuwe tegels licht gebarsten was.

de loodgieter zei, zichtbaar zich schamend, dat hij alleen spotgoedkope "2de keus" (door de fabriek) afgekeurde tegels mocht gebruiken van de wbv...

en inderdaad, toen mijn kennis goed ging kijken was elke tegel in de douche licht beschadigd, dus allemaal 2de keus tegels...