Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

juul68
juul68 - 06-02-2012 22:00:25
Huishouden & Energie

Punten onderhoudsbeurt cv-ketel

Zo hee, wat een reacties! bedankt allemaal.

maar ik begrijp dat het niet helemaal vreemd is zoals het gegaan is bij mij. hiervoor was er altijd een ander bedrijf en die deed het wat uitgebreider, ik kreeg ook een bon en moest zelf wat ondertekenen. daar stond dan precies op wat hij had gedaan, toch duidelijker...dat was ik dus blijkbaar gewend.

de ketel is overigens al ruim 16 jaar oud, voor de monteurs altijd een "slecht ding"...(radson). al heel veel ellende mee gehad, heb al wel 20 bonnen verzameld in de 3½ jaar dat ik hier woon...

aangezien het zo'n oudje is leek mij die co/co2 meting geen overbodige luxe. een buurman had vorig jaar wel een enorm verhoogde uitslag en had diezelfde dag nog een nieuwe ketel. het is dat ik er zelf om vroeg omdat ik me dat herinnerde, anders was dat ook niet gebeurd. bij die meting constateerde hij nog wel dat de temperatuur van de gasuitstoot erg hoog was.

tijd voor een nieuwe geloof ik...