Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 07-02-2012 11:53:04
Computers & Telefonie

Uitdaging.wie durft een incasso te storneren

@de eelco

zonde van je tijd en energie man om je zo te ergeren aan iemand, dat is het toch helemaal niet waard, cartman zou zeggen http://blog.alldealsasia.com/wp-content/cartman-quotes-i0.png">................... :-d ;-)

@festinger

dat jij je doodergert aan het feit dat als je een 3 in1 pakket hebt en 1 van de 3 onderdelen werkt niet goed, je bij het niet betalen van je rekening voor dat pakket van alle 3 de voorzieningen afgesloten wordt, is nu wel duidelijk.

duidelijk is ook dat de meesten hier het niet met je eens zijn dat dit iets is om aan te pakken of in actie tegen te komen omdat de meesten hier menen dat het voordeel van de lagere kosten van zo een 3 in 1 pakket opwegen tegen de nadelen, namelijk dat als 1 onderdeel van je pakket niet goed werkt je het wel moet betalen omdat het nu eenmaal in dat pakket zit.

duidelijk is ook dat jij je heel boos erover maakt dat de leveranciers van deze 3 in 1 pakketten zoveel macht hebben en je als klant maar moet hopen dat het allemaal goed gaat en als het niet goed gaat zij alle macht hebben en jij als klant totaal niet. als ik de reacties zo lees begrijpen de meesten heus wel hoe je dat bedoeld en voelt maar accepteren ze het als iets wat nu eenmaal zo is en voelen zij zich niet geroepen daar tegen in verzet te komen.

alsmaar doorgaan hetzelfde te herhalen om toch medestanders te krijgen gaat dus niet lukken festinger want de standpunten zijn duidelijk en veranderen niet meer hoe vaak je het ook blijft zeggen.