Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 07-02-2012 18:42:17
Voeding & Gezondheid

Brood

Ik miste nog de magere smeerkaas en wat dunne plakjes appel is ook lekker en gezond, vermijd halvarines en dergelijke producten want die bevatten vaak transvetten en zijn daarmee heel slecht voor je gezondheid je kan beter heel weinig maar wel echte roomboter gebruiken.

je zegt ik weet dat volkorenbrood het best is en dat is ook zo maar er is heel veel ongezond volkorenbrood dat vol suiker zit en donker is gemaakt met stroop of gebrand meel. je denkt dan een donker volkorenbrood dus heel gezond brood te eten maar je wordt zwaar in de maling genomen en kan net zo goed en witte boterham nemen, heeft precies dezelfde uitwerking op je bloedsuikerspiegel en verzadiging.

als je een reformwinkel in de buurt hebt kan je daar terecht voor volkorenbrood dat ook echt dat is. denk er wel om dat dit brood sneller oud wordt omdat er geen broodverbeteraar en troep in zit om het langer vers te houden, goed is ook biologisch allison van albert heijn, ook dit brood wordt sneller oud dan "gewoon" brood dus wat meer roosteren of een tosti met magere kaas maken.