Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 08-02-2012 10:06:15
Voeding & Gezondheid

Is de kalkoen nog veilig

[quote=paul s schreef op dinsdag 7 feb 2012, 23:04]beste jorisw,

ik ben de consument niet vergeten. het feit is, dat vlees door supermarkten zo ingekocht worden, dat alleen de supermarkten van profiteren. daarbij zetten zij leveranciers onder druk, maar de consument merkt er weinig van. alleen actie's en aanbiedingen merkt de consument in zijn portemonnee.



dat klopt natuurlijk niet helemaal wat je nu zegt. het is waar dat in de huidige situatie de voordelen vooral bij de supermarkten terecht komen, maar als er een echt goed product geleverd zou worden dan zou de prijs een veelvoud zijn van wat de consumenten nu betaald. een echt goede kip heeft al gauw een consumentenprijs van 10..20 euro. maar de nl consument is niet bereid dat voor kip te betalen, dus krijgen we de massazooi voorgeschoteld die we nu zien. de consument is dus ook deels schuldig aan de huidige situatie.