Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-02-2012 14:25:42
Auto & Vervoer

De ns versus de winter.

Och zo'n goedkope manager bij pro-rail heeft de opwarming van de aarde gebruikt om alle prima werkende wisselverwarmingen te laten verwijderen.
die dingen werkten op gas en werden goed onderhouden en deden het dus.
maar kosten natuurlijk wel geld (gas en monteurs) weg dus en ik een enorme bonus vanwege de bereikte bezuiniging.
die goedwerkende apparaten zijn naar de sloop gegaan, waarna toen bleek dat zonder wisselverwarming die wissels niet werken overgegaan moest worden tot de aanschaf van andere verwarming. helaas ook daar is uiteraard op bezuinigd en derhalve staat ns voor joker. computer treindienstleiding is ook niet in staat e.e.a. met de hand te doen ergo alles staat vast.
in zwitserland staan alle wissels in de juiste hoofdrichting en moet je dus overstappen als je ergens anders heen wilt.voorbeeld: groningen altijd naar utrecht en dus in amersfoort overstappen naar amsterdam vica versa.