Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 09-02-2012 17:21:21
Huishouden & Energie

Schoonmaken snijplank

Ik snij vlees nooit op plastic, maar op een glazen plaat. dit om te voorkomen dat er bacteriën achterblijven in de inkepingen in het plastic. die krijg je er (misschien enkel voor mijn ocd gevoel) nooit 100% uit en da's niet gezond. en je krijgt inderdaad vieze verkleuringen en met glas voorkom je dat ook.