Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 09-02-2012 18:41:53
Huishouden & Energie

Schoonmaken snijplank

[quote=loreleigil schreef op donderdag 9 feb 2012, 17:21]ik snij vlees nooit op plastic, maar op een glazen plaat. dit om te voorkomen dat er bacteriën achterblijven in de inkepingen in het plastic..

dat is niet het geval, die kunststof planken zijn prima te reinigen.
wellicht ben je in de war met houten planken, die hebben wel dat probleem en zijn daarom in de horeca niet meer toegestaan