Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
willy99999 - 10-02-2012 11:27:51
Computers & Telefonie

[edit] betamax voip / powervoip

Ik ben ook [edit-redactie] door zo'n "dellmont sarl"-scam (eigenaar van al die voip sites uit luxemburg). vooral de kosten en verrekening kloppen van geen kant.
ik betaalde met alle kosten $12.08 voor $10.00 beltegoed.
ze hebben een 'connection fee' van $0.039 per gesprek. en naar mobiel kost $0.03/min. er wordt afgerond op de hele minuut en altijd in je nadeel maar goed.

het eerste gesprek van iets minder dan 1 minuut kostte mij $0.069 en dat klopte dus.

een gesprek erna naar hetzelfde mobiele nummer duurde iets meer dan 5 minuten. dus 6x $0.03 + 1x $0.039 = $1.539 !! huh ?!#$@

dat was $1.50 voor iets meer dan 5 minuten! (reken 6 met de afronding)

dus $ 0.25/min !! (ipv $ 0.03/min dus)

tel uit je winst

de helpdesk reageerde na 1 dag met de mededeling dat de berekening klopt.
yeh sure!

het is echt een frauduleuze manier om je geld afhandig te maken.
er staat trouwens ' superdeal** ' achter nederland mobiel. maar nergens vindt je terug wat de 2 sterretjes betekenen. zoude ze ergens ver verstopt op de site die sterretjes verklaren als 25 dollarcent per minuut na de eerste minuut?

je ziet gemakkelijk of het een dellmont sarl bedrijf is waar je mee in zee wilt gaan. klik op de site op contact of terms of service en de naam staat er duidelijk.

laat je niet beetnemen! en kassa, kunnen jullie er niks mee? ze opereren ook in nederland dus??