Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pauls0
pauls0 - 10-02-2012 00:48:33
Huishouden & Energie

Schoonmaken snijplank

@ zonnewind,

ja misschien wel, of u legt het een nachtje in de aarde van uw tuin. of wrijft het in met citroensap voor de kleur, maar dat hebt u zelf nog niet geprobeerd, terplekke verzonnen???


u mag mijn antwoord wel stom vinden, maar dan verwijs ik u naar de haccp richtlijnen voor de vlees-industrie. misschien wordt het dan wat logischer voor u..
kennelijk hebt u mijn verhaal weer half gelezen, daarbij schrijf ik dat het niet voor iedereen haalbaar is, want de meeste mensen hebben geeneens een hoge-druk reiniger...

het is jammer, dat u mede forumleden zo aanvalt met zulke rare reactie's, het getuigt respectloosheid naar andere mensen toe. ik val u toch ook niet aan met uw antwoorden, deze kunnen misschien best wel nuttig zijn, en zeer zekers de moeite waard zijn om het te proberen.

waaraan heb ik dit te danken, dat u mij zo aanvalt???