Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 10-02-2012 09:16:14
Huishouden & Energie

Schoonmaken snijplank

Paul,s...heeft u honger????....u hapt zo snel....lol...ik lach me broek in vieren paul,s...in een discussie van de week met lady-shirly heeft u hartelijk moeten lachen om mensen die snel op de kast waren gejaagt als ze werden aan gevallen door andere forum gebruikers en nu doet u het zelfde...kerel maak je niet zo druk en reageer niet dan hebben ze er niks aan..........morris1 zoals marjon 1 al heeft gezegd gewoon een nachtje in de bleekmiddel laten weken en hij komt er als nieuw uit daarna gewoon met heet water goed afspoelen en hij is weer klaar voor gebruik... gebruik nooit glasen snijplanken want dat zijn moordenaars voor je messen.plastic snijplanken vervangen als er veel snijstrepen in komen...als uw plastic snijplank van goedkopen kwaliteit is en die heeft niet alleen de verkleuring maar ook veel beschadigingen gewoon weg gooien en koop er 1 van goede kwaliteit dan heeft u er weer een hele tijd plezier van en mischien is het een aanrader om verschillende kleuren tekopen met elke kleur voor een andere toepassing......rood is voor vlees,,,,,groen is voor groente,,,,blauw is voor vis,,,,wit is voor elke andere soort voeding..na gebruik direct goed schoon maken met bloedheet water en goed reinigen met afwas middel.... heel veel succes en veel kook plezier...groetjes eelco..