Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 10-02-2012 12:40:37
Voeding & Gezondheid

Minder angststoornissen door geen vergoeding medicijnen mee?

Het is m.i. onzin om mensen jaren klakkeloos slaapmiddelen voor te schrijven.
de middelen worden steeds zwaarder, omdat de eenvoudige middelen uitgewerkt zijn.

een bekende was van mogadon opgeklommen naar rohypnol. zij probeerde iedereen te overtuigen dat rohypnol geweldig goed werkte en dat daar naar gevraagd moest worden bij de h.a. als je slecht slaapt.

m.i. kunnen huisartsen mensen beter doorverwijzen als zij zelf geen tijd hebben om mensen met langdurige slaapstoornissen goed te begeleiden en te helpen af te kicken van deze medicatie.


=eenigma schreef op vrijdag 10 feb 2012, 11:41:=loreleigil schreef op woensdag 8 feb 2012, 11:21=eenigma schreef op dinsdag 7 feb 2012, 11:24: tijdens de slaap 2 à 3 maal per week maar de huidige huisarts adviseerde het bij 1 soort "....pam" te houden en had daar een helder verhaal

hoi loreleigil,

. het is onzin om ouderen: 20 jaar een slaappilletje nemen waarvan is aangetoond dat het niet meer feitelijk werkt te straffen voor hun psychische afhankelijkheid daarvan door ze het zelf te laten betalen. een minister die op de stoel van de behandelende arts gaat zitten is sowieso fout bezig.

wat petrov beweert dat 90% veroorzaakt wordt door alcohol en drugs is zelfbedachte onzin, er is nergens enige onderbouwing voor zijn stelling te vinden. dan hadden al die alcoholisten vroeger ook in grote aantallen angst en slaapstoornissen moeten hebben, waarschijnlijk weet petrov niet wat een angst of slaapstoornis precies inhoud.