Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 10-02-2012 12:41:31
Voeding & Gezondheid

Minder angststoornissen door geen vergoeding medicijnen mee?

Het moet verboden worden dat artsen zo maak klakkeloos slaappillen blijven verstrekken en dat er nooit meer een gesprek volgt met de patient. je raakt alleen maar verslaafd en het helpt toch niet meer. ik ken iemand die wel 15 jaar rohypnol van de huisarts kreeg, je wilt niet weten wat er gebeurde toen die in het ziekenhuis kwam en het niet meer kreeg omdat er niemand bij was die dit wist. zwaar verslaafd dus.
maar ik weet ook zeker dat als genoemd persoon het zelf had moeten betalen dat het dan zeker niet meer nodig was geweest.
door deze maartregel wordt natuurlijk weer iedereen geraakt maar het wordt wel tijd dat mensen bewuster omgaan met medicijnen en gevallen als bovenstaand voorbeeld houden misschien eindelijk op met gebruik van medicijnen die ze eigenlijk meer niet nodig hebben.