Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 12-02-2012 10:44:09
Computers & Telefonie

Map kwijt

[quote=naitsoezn schreef op zondag 12 feb 2012, 09:54]shift + delete is hetzelfde als eerst 'gewoon' verwijderen en daarna de prullenbak legen. het is dus een "shortcut" voor serieus verwijderen van bestanden. in de prullenbak zul je het dus niet meer terugvinden. de werking van restoration.exe is van verschillende factoren afhankelijk, zoals hoeveel tijd zat er tussen het verwijderen en terughalen, en hoeveel data is er op de harde schijf geschreven. het is in ieder geval nooit gegarandeerd dat je data terug te halen is.

in dit geval is het dus een gevalletje: jammer, maar helaas. ome bill had niet voor niets de prullenbak toegevoegd ;-).


hallo naitsoezn, het bestand wilde ik definitief verwijderen maar dat de map documenten mee verdween was niet de bedoeling, daarom in bill's prullebak gezocht!
vr,gr. sjoppie