Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-02-2012 10:49:24
Auto & Vervoer

De ns versus de winter.

Een kleine aanvulling op mijn bericht van 11-02 om 08.26.
ik zie het zo:
hoe werd je chef vroeger? omdat het voor de grote massa niet was weggelegd om door te leren, begon je dikwijls bij o.a. ns of een ander dienstverlenend bedrijf, ergens onder aan de ladder. wilde je meer, dan volgde je cursussen. dikwijls betaald door jouw werkgever. dan klom je dus binnen zo'n bedrijf langzaam op en leerde je het bedrijf met alle in's en outs kennen. als je dan na jaren chef werd van een afdeling wist je precies hoe het bedrijf in elkaar stak.
tegenwoordig leren mensen door op school, niet in de praktijk en komen dan gelijk al ergens bovenin het bedrijf (als manager) binnen. van het bedrijf zelf, weten ze dan eigenlijk nog niets. zo steekt het volgens mij zo'n beetje in elkaaar. corrigeer me maar als ik het fout heb.