Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 12-02-2012 13:01:59
Computers & Telefonie

Wat hoort wel en niet in taakbeheer?

@freya

ik laat inderdaad niet meer meerdere programma's en sites tegelijk open tenminste geen "zware" sites zoals hyves bijvoorbeeld want dan wordt de pc mega traag, 2 pages van dit forum en google open is geen probleem maar als ik dan ook facebook open laat staan en you-tube dan crasht firefox nu steeds dus doe ik dat niet meer. msn heb ik niet. videostream (uitzending gemist en zo bedoel je toch?) en you-tube filmpjes zijn tegenwoordig minder goed te bekijken omdat het geluid niet synchroon meer loopt met het beeld en het beeld regelmatig verspringt alsof een aantal fragmenten worden overgeslagen daar luister ik dus alleen naar.


@diumenge

bedankt voor de tip van ccleaner ik kan het altijd proberen, zorgen dat mijn back-up's up to date zijn en mocht het dan mis gaan xp opnieuw installeren en fris beginnen.

@edrick3

van taakbeheer blijf ik dus af, dat is wel duidelijk ;-) de rest van wat je zegt begrijp ik niet echt en ik zou niet weten wie dat kan maken, heb geen handig pc mannetje inde buurt maar bedankt voor de tip.

@gsm
thnx voor de uitleg.

@handboekict

op de sticker aan de zijkant van de dell staat:
system type gx240, bedoel je dat? hij is van 2002 zie ik erop staan achter shipdate staat namelijk 07/01/2002, dat is wel echt heeeeeeel oud he voor een pc ;-)

zou ik avg eraf kunnen halen want ik heb wel de indruk dat nadat ik de nieuwe versie daarvan heb geïnstalleerd het een stuk slechter is geworden. ik gebruik firefox om te browsen en die geeft toch al veel bescherming daarnaast is de pc zo oud dat het zeg maar een verantwoord risico is om geen virusbeschermer meer te hebben, er zit nooit een virus in mijn mail. windows heeft toch ook nog een eigen defender, zou dat genoeg kunnen zijn?

ik las ergens anders dat google chrome ook kan helpen sites sneller te laten werken?

bedankt voor de uitleg hoe het komt dat hij dus eerst wel prima werkte op xp maar nu niet meer, zoals ik het nu begrijp zijn er in de tussentijd zoveel up-dates van het programma bijgekomen dat zeg maar de ruimte in het geheugen daarvoor te klein is om nog alles goed te kunnen laten werken. fijn om een beetje te snappen waar het door komt, ik accepteer altijd al die up-dates en weiger alleen alles van internet explorer omdat ik die verwijderd heb maar sta er nooit bij stil wat het effect daarvan is.

ik heb gewoon een beetje de pech dat de laatste tijd, het ene na het andere apparaat gaat kapot en heb voorlopig geen geld voor een nieuwe 2dehands pc, een nieuwe zit er sowieso niet in, m'n vakantiegeld (juni) is al grotendeels bestemd voor andere noodzakelijke uitgaven ;-) met alles wat helpt om hem nog zo lang mogelijk te laten draaien ben ik dus hartstikke blij.