Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

krulstaart
krulstaart - 13-02-2012 11:50:19
Geldzaken & Recht

Post nl weigert klacht aan te nemen

Over de klacht van donna kan ik niet oordelen. wat betreft het slecht functioneren van post.nl ben ik geneigd het te geloven. zelf heb ik al een aantal malen geklaagd over praktijken die in mijn eigen omgeving niet door de beugel kunnen.
ook hier wordt regelmatig post verkeerd bezorgd, soms zelfs bestemd voor een heel andere straat! daar ben ik heel makkelijk mee, gooi het gewoon weer in de oranje post.nl bus. maar wat met name hier heel ergerlijk is, de "bezorger" laat een kar vol post tijdenlang onbeheerd staan en loopt met een arm vol post de straat af. post vaak nat als het regent, maar erger nog...iedereen kan zomaar iets uit de kar pakken! stel, je hebt b.v, munten besteld bij een muntenhuis en iemand doet een graai. of het gaat om bankafschriften die niemand anders iets aangaan, enz. er is zo makkelijk aan te komen. ook is er een dame die ook een reclamewijkje heeft en tevens "postbezorger" is. soms stopt ze alles tegelijk door de bus, bespaart haar weer een loopje! ik weet van iemand die op die manier een uitnodiging voor het borstonderzoek bij vrouwen tussen de reclame moest gaan zoeken nadat ze van anderen had gehoord dat die de uitnodiging wel ontvangen hadden. niet iedereen bekijkt alle reclame stuk voor stuk!
iedreen kan tegenwoordig bezorger worden lijkt het wel, dat was vroeger wel even anders!