Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 14-02-2012 02:13:16
Computers & Telefonie

Uitdaging.wie durft een incasso te storneren

[quote=de eelco schreef op maandag 13 feb 2012, 08:52]pfffffffffffffffff.....waarom ben je nog steeds bezig om deze onzinnige discussie levend te houden...gewoon betalen voor de dingen die je af neemt en verder niet zeiken man.....ben wel een beetje klaar met jou aan het raken...blijven reageren op je eigen discussie om hem in de lijst tehouden is gewoon kinderachtig...ga naar een andere site bijvoorbeeld www.aandachttrekkers.nl.....maandag 13 feb 2012, 03:03

het zal festinger niet wezen die op deze tijd stip op zijn eigen discussie reageert..

dus nog steeds moet je gewoon betalen volgens jou ook al is dat achteraf bewezen onterecht. en blijkbaar ben ik pertinent incapabel opdat ik op rare tijdstippen reageer. en dat mag niet van jou. oeps sorry dat mag wel, maar ik protesteer tegen zo een vooroordeel zonder inhoud.