Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

azou
azou - 14-02-2012 08:55:12
Auto & Vervoer

'kwartje van kok' afschaffen ?!

Daar zijn we weer uit de sneeuw en ijzel.
weet u mensen ik blijf er bij dat de automobilist, letterlijk (met opzet!!) wordt uitgekleed. als u gister de weg op moest dan weet u al genoeg.
we zijn alleen maar goed in clubjes verzienen en daar een topman neerzetten die jaren mag plukken ( zakken vullen).
bv. het knmi gister alarm code rood, met geruststellende mededeling dat de ochtend spits normaal zal verlopen maar....dat komen smorgens vroeg de smoesjes weer over de brug. de zout heeft niet gewerkt, de grond is nog te koud. dan vraag ik me af of er uberhout gestrooid is. ik dacht het niet.
nou mensen ik heb die nacht op a6 tussen almere en lelystad gereden, en dat wens ik niemand in die omstandigheden. dat is juist een snelweg die deze clubje die nu op het binnenhof zit als 130k/u heeft aangemerkt. dan denk ik heeft diegene wel hersens. dit is volgens mij een van de gevaarlijkste snelewegen
veel vracht verkeer, zonder vangrails, 2baans, herten en vossen die oversteken
ik kan wel even doorgaan. op die snelweg gaat heel vaak fout.
nou ja 130 beland je sneller in de slootjes!!
dan denk ik symboolpolitic. 130 k/u tussen 19 en 6uur.