Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 14-02-2012 13:04:48
Garantie & Verzekeringen

Letselschade

Tenormin,

wat zal ze "blij" zijn met jouw memoires dat het jou maar 4 jaar gekost heeft om de zaak te regelen, terwijl zij er al 14 jaar over doet om de zaak geregeld te krijgen. dat is een echte opsteker voor haar!!!!! kijk mij eens, maar 4 jaar!!!!!

echt meelevend, ondersteunend en vol advies over hoe zij het moet aanpakken, die mededeling. daar zit ze echt op te wachten.

probeer je eens in te beelden hoe dat overkomt als jij degene was die al 14 jaar wacht op een oplossing. komt effen iemand langs, die losjes vertelt over haar 4 jaartjes en die verder wat algemeenheden verkondigt. zeer groot inlevend vermogen heeft die persoon, vind je niet? ga je gelijk een borrel mee drinken.

vladja