Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-02-2012 14:45:30
Elektronica & TV

Dure onderdelen koelkast

Wolfenjong schreef op dinsdag 14 feb 2012, 12:31: hallo

alle onderdelen zijn naar verhouding al altijd duur, dat heeft niets met dit merk van doen, dat geld voor veel merken en is al altijd zo geweest met elektro apparaten, voorbeeld; bij een bosch gasplaat ging na 3 jaar de automatische ontsteking stuk, wilde een ontsteking vervangen, ging niet, moest ze allemaal vervangen, waren niet los te koop, 4x 60 gulden toen,complete gasplaat koste toen iets van 400 gulden, dus dat werd een nieuwe gasplaat al na 3 jaar, makita accuboormachine ging stuk na 2 jaar, variabele schakelaar ging stuk, machine nieuw 350 gulden, nieuwe schakelaar 165 gulden.
mijn moeder wou een nieuwe originele slang met buis voor aan haar miele stofzuiger, dat was duurder als een kompleet nieuwe, en zo kan ik nog wel even verder gaan.

succes er mee.



kortom, de consument word opgelicht en gedwongen, al na een paar jaar, een nieuw apparaat aan te schaffen!. we betalen toch ook geen 2000,00 euro of zo voor bvb een nieuwe accu in onze auto, moet niet gekker worden!. ontsteking klinkt ingewikkeld en zal ook wel wat mogen kosten maar de opzet is natuurlijk weer dat je ze inderdaad niet los zou kunnen kopen zodat je gedwongen bent alle vier aan te schaffen, vind dat persoonlijk echt niet normaal. in ons geval is het een kunstof bak en een plastic frontje wat kwa matriaal nog geen 2,00 euro zal kosten. ben de diepvrieslade en front op een poolse website tegengekomen alwaar ze de helft kosten van wat ze hier kosten, helaas is mijn kennis van de poolse taal dermate slecht dat bestellen er helaas niet in zit. producenten en winkeliers klagen steen en been maar werken met dit soort oplichterij zelf in de hand dat er minder geconsumeerd word. tot nu houd een stuk ducktape van nog geen euro de diepvrieslade bij elkaar, geen mooi gezicht maar niemant die het achter het deurtje ziet, geen haar op mijn hoofd die 130,00+ euro voor die lade zal gaan betalen.