Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
telfortmoe - 15-02-2012 08:57:08
Computers & Telefonie

Telfort boekt nog steeds onterecht bedragen af

Lang leve social media. eenzelfde bericht op facebook van telfort resulteert in 't feit dat de bedragen zijn teruggestort inclusief een royale tegemoetkoming.

@sonjaatje, uiteraard heb ik de latere maandbedragen gestorneerd, maar voor een aantal maanden was 't te laat voordat ik er achter kwam.

@lekkerisdat, blokkeren klinkt makkelijk, maar dat bleek in de praktijk anders. het schijnt dat bedrijven in nederland badges incasso's in mogen dienen bij de bank. de bank doet daar geen controle over, de verantwoording om zorgvuldig met de gegevens om te gaan ligt bij het bedrijf zelf. blokkeren schijnt pas te kunnen na 4 officiele brieven (aantoonbaar) en daar valt e-mail niet onder. had wel officiele brieven gestuurd, maar geen 4, het meeste is via e-mail gegaan.

anyway......een berichtje op facebook heeft wonderen gedaan, dus hier mag een slotje op.