Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 16-02-2012 07:49:56
Computers & Telefonie

Pdf bestand

.wmv is een standaardbestandsformaat van microsoft, dus als hij dat niet kan openen heeft hij misschien geen windows pc?

maar je hebt dus een fotopresentatie gemaakt in de vorm van een filmpje met muziek, dat is inderdaad niet zomaar naar .pdf om te zetten. je kan beter vragen wel video formaat hij wel kan lezen en het daar naar converteren.

of met http://computertotaal.nl/software/25303-slideshow-creator-1-1.html">slideshow creator een nieuwe presentatie maken en die opslaan als .avi.

er bestaat ook wel de mogelijkheid om een .pdf slideshow te maken, maar het is nou niet het meest geschikte formaat er voor. maar je zou kunnen googlen op de combinatie: pdf slideshow.