Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-02-2012 14:53:27
Auto & Vervoer

Vluchtstrook als spitsstrook; negeren of gebruiken ?

@naitsoezn
ben het helemaal eens met je.
al die onnodige links-rijders van de weg af schoppen. maar op de duitse snelwegen zijn het ook doorgaans de nederlanders, die niet weten hoe het moet en onnodig links blijven hangen.
en ik rijd tegenwoordig ook weer exact 100, na recent weer voor een paar km te hard een bon te hebben gehad. ja, je gaat wel eens mee in de massa, aanpassen aan het verkeer heet zo iets.
wat mij wel irriteert aan het gegeven spitsstrook is de soms zeer verwarrende signalering. soms lijkt er in de toepassing enige willekeur te bespeuren. en is het een optie om de alleen de spitsstrook een beperking van 100 km per uur te geven, of alleen voor vrachtverkeer te openen?
ik rijd zelf dagelijks de a50 apeldoorn-arnhem vv. op alle tijden van de dag, ook in de spits en 's nachts. mijn ervaringen gelden dus met nam dit traject.