Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marly18 - 16-02-2012 15:29:09
Winkels & Webshops

Albert heijn muppet handpoppen atie

Als ik dit soort dingen lees, zegen ik altijd weer mijn verstrooidheid, waardoor ik me telkens pas aan de kassa weer realiseer dat er zo'n spaaractie loopt.

ik heb nu op deze manier welgeteld één pop bij elkaar gespaard, waar mijn zoontje aan een stuk door mee speelt (hij is ook 'kok', maar heeft niet zo'n spectaculaire snor als zijn swedish chef). een vriendin heeft met hulp van familie voor elk van haar dochters een complete set(!) van 8 stuks bij elkaar gespaard. dat betekent dat er voor hun dochters de afgelopen weken minstens €1456 is uitgegeven bij ah (2 dochters x 8 poppen x 6 zegels x €15 + €16 voor 16 poppen). en dan tel ik nog niet eens de poppenkast mee die ze óók nog erbij gekocht hebben.

de dochters zijn 3 en 5, en hebben nog nooit van de muppets gehoord. de poppen liggen inmiddels in de doos met daarbij de disney-figuren, de fabeltjeskrantpoppen, de smurfen en alle andere rotzooi die dit gezin in de afgelopen jaren bij elkaar heeft gespaard via overmatige uitgaves bij ah, en waar de dochters precies 2 weken naar om hebben gekeken. intussen kan het gezin deze zomer niet op vakantie wegens geldgebrek. gelukkig hebben hun dochters wel veel speelgoed om zich mee te vermaken.

hoogvliet heeft niet van die acties. wel lage prijzen. en van het geld dat we daarmee uitsparen kopen we (onder andere) het speelgoed voor ons zoontje dat hij heel, heel erg graag hebben wil.