Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
ankhor - 16-02-2012 16:04:13
Winkels & Webshops

Albert heijn muppet handpoppen atie

Tja, ik zie het probleem niet voor ah? aan het einde van de actie mag iedereen zijn volle kaarten inleveren, en dan kan ah precies zien hoeveel poppen ze erbij moeten laten maken. ze willen wel de extra klandizie, dan moet je ook de goederen van die actie leveren, en niet aankomen met op=op. en zeker dan geen zegeltjes meer geven als er toch niets meer is, dat is helemaal schandalig. maar goed, laat ze lekker eigenwijs zijn en laat het hen maar klanten kosten, er zijn nog meer supers (nog wel) in de buurt. ga je lekker naar jumbo, aldi, plus, c1000 en weet ik vel wat er nog meer is (oh ja, c1000 is ook jumbo eigenlijk, net als super de boer, nou ja, die bestaat nog amper in naam)

kijk persoonlijk vind ik het erger dat fruit en groente, bier frisdrank en wasmiddelen
subsidieren, en dat er nogsteeds vrachtladingen (zeker bij jumbo) aan goed voedsel wordt weggegooid. (want net als bij diefstal, wordt het weggegooide dus ook in de prijs van de rest doorberekend) maar goed dat is weer een ander onderwerp, het is inderdaad gewoon vervelend dat ze veel te weinig van die poppen hebben laten maken, de oplossing heb ik hierboven dus beschreven, beter eerst te weinig bestellen, en later bij laten maken, maar bij hen geldt op=op en als ik de schappen van mijn ah bekijk, geldt dat niet alleen voor die actie, ook de goedkopere spullen zij er nogal eens niet waardoor je dus de durde moet nemen, per ongeluk? ik vermoed nu echt van niet.