Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-02-2012 17:43:43
Auto & Vervoer

Vluchtstrook als spitsstrook; negeren of gebruiken ?

Wist u dat
* de meeste auto's met pech gewoon door kunnen rollen tot de eerstvolgende vluchthaven. deze zijn gemaakt ter compensatie van de vluchtstrook? slechts een enkeling heeft de pech dat de auto echt ineens stilstaat, maar dat is echt een uitzondering.
* sommige mensen gewoon de vluchtstrook gebruiken om de kaart te lezen of om te bellen?
* veel mensen weten dat er iets met hun auto aan de hand is, maar toch gewoon door blijven rijden want we zullen het nog wel redden?
* veel mensen zien dat ze bijna geen brandstof meer hebben en toch hopen dat ze de goedkope pomp 100 kilometer verderop nog kunnen halen?
* de mensen van rijkswaterstaat niet continu alle snelwegen in de gaten houden? zij kijken naar een hoop schermen, maar pas als er een auto stil komt te staan dan waarschuwt het systeem hun en kijken ze met de camera wat er aan de hand is. vervolgens wordt er actie ondernomen.

gebruik de spitsstrook. deze is hier voor gemaakt.
hierdoor voorkomt u onveilige situaties door mensen die dan weer via de spitsstrook inhalen.