Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-02-2012 22:11:51
Auto & Vervoer

Vluchtstrook als spitsstrook; negeren of gebruiken ?

Jeanne388 schreef op donderdag 16 feb 2012, 12:31: geadviseerd wordt niet uit te stappen, maar te wachten op hulp.

ik weet niet waar je deze onzin vandaan hebt, maar natuurlijk wordt dat niet geadviseerd. de anwb raadt mensen ook altijd aan een veilige plek te zoeken achter de vangrail.

het is natuurlijk van de zotte, dat een spitstrook niet gebruikt wordt. en waar het onveilige situaties op kan leveren zijn er op die plekken waar de spitstrook regelmatig open is zg. parkeerhavens waar je in geval van nood/pech kan staan.

die onzin heb ik van de parkeerhavens zelf. zodra je er staat kun je een bord lezen waarop staat dat je niet uit moet stappen en direct 112 moet bellen !
dit in gevallen waar je dus niet even een berm in kan lopen of over een geleiderail springen. nog maar te zwijgen van die mensen die slecht ter been zijn. u beseft niet dat de parkeerhaven daarvoor al berm en "achter de geleiderail" was. omdat de vluchtstrook reeds weg is en de berm gebruikt als parkeerhaven blijft er vaak niet veel anders over dan blijven zitten.... je zal maar geen telefoon hebben of ze zullen je maar niet zien op die beeldschermen.