Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
grootvader_1 - 17-02-2012 00:37:01
Auto & Vervoer

Een onterechte (parkeer)verkeersboete

U heeft een (onafhankelijke) getuige (dus géén familielid) en u heeft een foto van de situatie gemaakt maar mijn ervaring leert dat het ondanks dat een kwestie van de lange adem wordt want officieren van politie zijn eigenwijs en ontzettend met zichzelf ingenomen en veel te lui om even een telefoontje te plegen om een en ander nader te bekijken maar...................................
de aanhouder wint, al is het inderdaad schandalig hoe zo'n officier met onze belastingcenten om gaat.

helaas, de wet mulder, geeft aan dat u eerst wel moet gaan betalen maar daarbij eist dat u dit bij een rechtbank wil laten voor komen waarin u in uw bezwaarschrift tevens aangeeft dat alle kosten nodig om uw verdediging te (kunnen) voeren dat u deze vergoed zult willen zien.

uiteraard gaat u dan wel naar zo'n rechtszitting toe en geeft u voordat die rechtszitting plaats vind u tegeneis wel af bij de griffier van die rechtbank.

uiteindelijk heeft zo'n luie officier van justitie in mijn geval het niet aangedurfd om mij te dagvaarden en uiteindelijk die zaak maar liet gaan.
het heeft overigens wel vele maanden geduurd.
bij deze zijn recht eisende

vrije vogel